ΔΕΣ ΕΔΩ ΙΔΕΕΣ

Φτιάξτε έναν καλτσο-χιονάθρωπο

Απολαύστε το πνεύμα του Χειμώνα δημιουργώντας αυτό το μικρό χιονάνθρωπο. Αδύνατο να γίνει απλούστερο, χρειάζεστε μόνο μια κάλτσα και ρύζι!

Τα υλικά:
- μια παλιά λευκή κάλτσα
- ρύζι
- τρεια λαστιχάκια
- χρωματισμένο ύφασμα
- ένα ψαλίδι
- ειδική κόλλα υφάσματος
- κουμπιά / κόκκους καφέ
Αυτή η δραστηριότητα πρέπει να γίνεται από έναν ενήλικα, μικρά αντικείμενα μπορούν να καταποθούν ή να εισπνευστούν.

Βήμα 1: Πάρτε μια παλιά λευκή κάλτσα και κόψτε την φτέρνα. Προσοχή, αυτό είναι δουλειά για ενήλικες! Κλείστε το κάτω μέρος της κάλτσας με ένα λαστιχάκι..
ian3a

Βήμα 2: Γυρίστε την κάλτσα και γεμίστε την με ρύζι (ωμό!).
ian3b
Βήμα 3: Κλείστε και το άλλο άκρο της κάλτσας με ένα λαστιχάκι, στη συνέχεια στρίψτε τη στο κέντρο για να δημιουργήσετε δύο μπάλες διαφορετικών μεγεθών. Το μικρό θα είναι το κεφάλι και το μεγαλύτερο θα είναι το σώμα του χιονάνθρωπου. Δέστε ένα λαστιχάκι και στη μέση για να διαχωρίσετε τα δύο μέρη του σώματος.

ian3c

Βήμα 4: Χρησιμοποιήστε το υπόλοιπο κομμάτι της κάλτσας για να του φτιάξετε ένα σκουφάκι, όπως φαίνεται στην εικόνα. Χρειάζεται να προστατεύει τον εαυτό του από τον άνεμο!
ian3e

Βήμα 5: Κάνετέ του επίσης ένα κασκόλ για να κρατάει το λαιμό του ζεστό κόβοντας μια λεπτή λωρίδα από το χρωματιστό ύφασμα. Διπλώστε το ύφασμα κατά μήκος και δέστε το γύρω από το λαιμό του. Κάντε του μάτια, μύτη και στόμα κολλώντας κουμπιά και κόκκους καφέ. Γεια σας, κ. Χιονάνθρωπε!

ian3f

footerlogo