ΔΕΣ ΕΔΩ ΙΔΕΕΣ

Δακτυλομαριονέτες

Με αυτές τις δακτυλομαριονέτες, θα δώσετε στο παιδί σας την ευκαιρία να αφήσει ελεύθερη τη φαντασία του και να δημιουργήσει ασυνήθιστους χαρακτήρες μαζί σας. Τα γέλια που θα κάνετε είναι σίγουρα!

 Φτιάξτε Δακτυλομαριονέτες 

Τα Υλικά:
- γάντια κουζίνας
- πλενόμενοι μαρκαδόροι
- κόλλα
- μαλλί για τα μαλλιά
- και το σημαντικότερο, τη φαντασία σας!

mario2

Βήμα 1: Πάρτε τα γάντια της κουζίνας. Κάθε δάκτυλο του γαντιού θα γίνει ένας χαρακτήρας. Είναι αδέλφια, αδελφές ή ακόμη και εξωγήινοι; Όλα είναι πιθανά !
mario3
Βήμα 2: Με τους χρωματιστούς μαρκαδόρους, διακοσμήστε τους χαρακτήρες. Σχεδιάστε πρόσωπα σε κάθε δάκτυλο του γαντιού. Κάντε τα όλα διαφορετικά για να είναι πιο αστεία! Ένας χαρακτήρας μπορεί να είναι ευτυχισμένος, άλλος λυπημένος ή θυμωμένος. Μπορείτε να κάνετε κι ένα με τρία μάτια! Και άλλο χωρίς μύτη! Φανταστείτε την ιστορία τους καθώς τους δημιουργείτε.
mario4
Βήμα 3: Αυτό είναι το στάδιο όπου οι ενήλικες πρέπει να βοηθήσουν τα παιδιά. Φτιάξτε τα μαλλιά κολλώντας τα χρωματιστά μαλλιά στις άκρες των δακτύλων.
mario5
Βήμα 4: Δώστε σε κάθε χαρακτήρα ένα όνομα. Πως σας φαίνεται ο καθένας; Δείχνει χαρούμενος ή λυπημένος; Τι του αρέσει να κάνει ή για ποιο πράγμα του αρέσει να μιλάει; Για παράδειγμα, ο Μόκι είναι άτακτος γιατί πάντα του αρέσει να τρομάζει τους άλλους, ενώ ο Ταμταμ είναι ντροπαλός και μιλάει χαμηλόφωνα. Δώστε τους μια προσωπικότητα και αφήστε τα να ζωντανέψουν!

footerlogo