ΔΕΣ ΕΔΩ ΙΔΕΕΣ

Ετοιμάστε τη Σχολική του Τσάντα

Ενώ μερικά παιδιά είναι πρόθυμα να ξεκινήσουν το σχολείο, άλλοι δεν ξέρουν τι να περιμένουν. Αυτή η δραστηριότητα βοηθά το παιδί σας να προετοιμαστεί για το σχολείο, διδάσκοντάς του πώς να φτιάξει απλά για την διασκέδασή του, τη σχολική του τσάντα.

Το Υλικά:
- δύο μαγνητικά φύλλα
- χοντρό λευκό χαρτί
- χρωματιστά μολύβια
- κόλλα στικ
- ένα ψαλίδι για παιδιά με στρογγυλεμένα άκρα

Βήμα 1: Ξεκινήστε σχεδιάζοντας μια μεγάλη σχολική τσάντα σε ένα λευκό φύλλο. Τώρα, κάντε σε ένα άλλο φύλλο χαρτί μια κασετίνα με μολύβια, βιβλία, ένα σνακ, μια κουβέρτα, οτιδήποτε μπορεί να μπει σε μια σχολική τσάντα.

Βήμα 2: Χρωματίστε τα όλα με φωτεινά χρώματα: όσο πιο πολύχρωμα τόσο το καλύτερο! Η τσάντα του Dino είναι μπλε με κόκκινες τσέπες! Τι χρώμα θα κάνεις τη δικιά σου;

Βήμα 3: Σχεδιάστε ένα τετράγωνο γύρω από κάθε αντικείμενο και κόψτε το με ένα ψαλίδι με στρογγυλεμένα άκρα! Θυμηθείτε πως αγαπάμε την χαρτοκοπτική, αλλά πάντα προσέχουμε πολύ με το ψαλίδι!

sept04d

Βήμα 4: Κολλήστε όλα τα σχέδια στα μαγνητικά φύλλα και κόψτε τα προσεκτικά. Μπορείτε να ξεκινήσετε την οργάνωση της σχολικής τσάντας κάθε πρωί πάνω σε ένα μαγνητικό πίνακα ή στο ψυγείο! Τι θα βάλουμε στην τσάντα του σχολείου σήμερα;

footerlogo