ΤΟ DANONINO & ΕΣΥ

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ...

Το Danonino αποτελεί το παιδικό επιδόρπιο γιουρτιού της Danone για παιδιά άνω των 3 ετών, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε σε διάφορες γεύσεις φρούτων:

• Danonino mix: Για τα απαιτητικά παιδιά που αναζητούν ποικιλία στις γεύσεις. Αποτελείται από 6 κυπελλάκια με γεύσεις μπανάνα, φράουλα και βερίκοκο (6X50gr).
• Danonino Drink Μπανάνα: Λαχταριστό ρόφημα γάλακτος με γεύση μπανάνα, τώρα σε μοναδικά σχέδια με το Dino για ατελείωτο παιχνίδι!!!
• Danonino Drink Φράουλα: Λαχταριστό ρόφημα γάλακτος με γεύση φράουλα, τώρα σε μοναδικά σχέδια με το Dino για ατελείωτο παιχνίδι!!!

 

products 2022

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΑΣ...

Το Danonino φτιάχνεται από 80% αποβουτυρωμένο γάλα και ανθόγαλα και πουρέ φρούτων, χωρίς καθόλου τεχνητά χρώματα, αρώματα και συντηρητικά . Η συνταγή του αναπτύχθηκε με τη βοήθεια των διατροφολόγων του ερευνητικού κέντρου της Danone και εμπλουτίστηκε με ασβέστιο και βιταμίνη D,  ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των παιδιών. Καθώς τα συστατικά αυτά τους είναι απαραίτητα για τη σωστή ανάπτυξη των οστών και τη ενδυνάμωσή τους. Πρόσφατα μάλιστα, η συνταγή του Danonino προσαρμόστηκε εκ νέου, με σκοπό να μειωθεί το επίπεδο λίπους και ζάχαρης για να ανταποκρίνεται καλύτερα στις επιταγές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, συμβάλλοντας στη μείωση του προβλήματος της παιδικής παχυσαρκίας.

Η “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” ΜΑΣ...

Το Danonino δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τα παιδιά να βελτιώσουν τη διατροφική τους πρόσληψη σε συστατικά που διευκολύνουν όσο το δυνατόν περισσότερο την υγιή ανάπτυξή τους. Αυτό επιτυγχάνεται σε κάθε χώρα ξεχωριστά, έπειτα από μελέτες που πραγματοποιήθηκαν αναφορικά με συγκεκριμένες διατροφικές ανεπάρκειες τις οποίες αντιμετωπίζουν τα παιδιά στην εκάστοτε χώρα.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ...

Η Danone έχει προσαρμόσει τη σύνθεση του Danonino σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες των παιδιών της κάθε χώρας, σε περισσότερες από 35 χώρες στις οποίες διανέμεται, αναπτύσσοντας ένα συγκεκριμένο αριθμό εθνικών διατροφικών προφίλ, ώστε να βοηθήσει τα παιδιά να βελτιώσουν τη διατροφική τους πρόσληψη σε σημαντικά συστατικά.
Στην Ελλάδα, τη Γαλλία και την Ισπανία έχει εμπλουτιστεί με ασβέστιο και βιταμίνη D.

Στη Βραζιλία μια χώρα στην οποία η αναιμία και η κακή διατροφή ανταγωνίζονται την παχυσαρκία, το Danonino έχει εμπλουτιστεί με ασβέστιο, σίδηρο, ψευδάργυρο, βιταμίνη Α και D.

Στον Καναδά όπου οι Καναδοί καταναλώνουν πολύ λίγο ψάρι και θαλασσινά, τα οποία αποτελούν τις βασικές πηγές ADH και Ωμέγα 3 λιπαρών οξέων απαραίτητα για την ανάπτυξη του εγκεφάλου, το Danonino εμπλουτίστηκε με ADH για να βοηθήσει τα παιδιά στην αποκατάσταση αυτής της διατροφικής ανεπάρκειας.

Στο Μεξικό, όπου κάποια παιδιά υποφέρουν από αργή ανάπτυξη λόγω έλλειψης σιδήρου, ψευδαργύρου, βιταμίνης A και C, η Danone αποφάσισε να εμπλουτίσει τα προϊόντα Danonino με ψευδάργυρο, ασβέστιο και βιταμίνη D.

Για τα απαιτητικά παιδιά που αναζητούν ποικιλία στις γεύσεις. Αποτελείται από 6 κυπελλάκια με γεύσεις μπανάνα, φράουλα και βερίκοκο (6X50gr).

footerlogo